Vaše vozilo je investicija koja zahteva redovno održavanje. Kao alternativa mehaničkom servisiranju, mnogi problemi vezani za Vaše vozilo mogu da se reše ili da budu sprečeni korišćenjem hemijskih tretmana koji su: efikasni, ekonomični i jednostavni za upotrebu. Wynn’s je razvio čitav spekatar hemijskih tretmana koji rešavaju brojne probleme u radu vozila ili deluju preventivno, smanjujući troškove održavanja i potrošnju goriva. U savremenim, novim vozilima obezbeđuju optimalan rad svih sistema sa fluidima i produžavaju im radni vek a kod starijih vozila pružaju optimalnu zaštitu. 

Tretmani sistema za gorivo

Većina savremenih automobila ima sofisticiran sistem za gorivo koji im omogućava da postignu optimalne performanse i da smanje potrošnju goriva. Ovi veoma složeni i podešeni sistemi za gorivo još više su podložni zaprljanju. Ovo zaprljanje može da prouzrokuje povećanje buke motora, veću emisiju štetnih izduvnih gasova, nedovoljno podmazivanje i smanjenje snage motora. Starija vozila obično imaju probleme sa taloženjem naslaga u sistemu za sagorevanje, što dovodi do habanja komponenata. 

Tretman sistema za podmazivanje

Gradska vožnja, gužve u saobraćaju i česta vožnja na kratkim relacijama vrlo nepovoljno deluju na proces podmazivanja motora savremenih vozila. Ako se, pored toga, ulje ne menja u dužem vremenskom periodu, ovo može da izazove prevremenu degradaciju kvaliteta ulja i smanjenje funkcionalnosti delova motora u sistemu za podmazivanje. 

Čišćenje klima sistema

Čist klima - sistem, bez prisutnih zagađivača, pruža bezbedno i prijatno okruženje u vozilu. 

Proizvodi za rashladni sistem

Visoko kvalitetna sredstva za čišćenje i podmazivanje, jednostavna za upotrebu, koja zadovoljavaju zahteve savremenog tržišta. 

Servisni proizvodi opšte namene

Visoko kvalitetna sredstva za čišćenje i podmazivanje, jednostavna za upotrebu, koja zadovoljavaju zahteve savremenog tržišta.