Više od 80 godina iskustva, vrhunska tehnologija, nerđajući čelik, optimalna zvučna izolacija, znatno duži vek trajanja i maksimalna sigurnost uz garanciju od 18 do 24 meseca opredeljuju najpoznatije proizvođače da u prvu ugradnju za svoja vozila upravo izaberu WALKER auspuhe.

Asortiman od preko 12.000 pozicija, koji obuhvata kako standardne i aluminizirane tako i katalizatore i fleksibilne elemente, u stanju je da obezbedi svakom kupcu bilo koji deo izduvnog sistema koji je neophodno zameniti.

Ono što WALKER auspuhe čini posebnim leži u činjenici da su odabrane najkvalitetnije sirovine, koje u kombinaciji sa vrhunskom tehnologijom i završnom obradom obezbeđuju kompaniji primat u snabdevanju tržišta kako originalnim tako i rezervnim delovima.

Za ovakav rad usledila su i brojna priznanja, uglavnom baš onih automobilskih proizvođača koji su se kasnije i opredelili da WALKER zauzme mesto u prvoj ugradnji.

IZDUVNI LONCI

Čelik debljine 120g/m2 presvučen slojem aluminijuma debljine 1.2mm. Dvostruka zaštita od korozije. Svi auspusi su proizvedeni po specifikaciji prve ugradnje, tako da je ugradnja istih veoma laka jer ne zahteva prepravke.

IZDUVNE CEVI

Originalnog izgleda, aluminizirani čelik, jednostavna ugradnja

FLEKSIBILNE CEVI

Omugućavaju fleksibilnu vezu izduvne grane sa ostatkom izduvnog sistema

GUMICE, ŠELNE, DIHTUNZI

Po pravilu, sa zamenom lonca potrebno je zameniti i gumene nosače i metalne šelne