Širok asortiman, prva ugradnja kod najpoznatijih svetskih proizvođača automobila, visok kvalitet proizvoda ključni su faktori koji kvalifikuju Gates kao vodećeg svetskog proizvođača remenja i creva.

Svi Gates-ovi proizvodi zadovoljavaju ili čak prevazilaze zahteve za prvu ugradnju, tako da je u automoto industriji ime Gates sinonim za prvoklasan proizvod koji zadržava sve svoje karakteristike u različitim radnim uslovima. Sve Gates-ove fabrike u Evropi imaju ISO 9002 sertifikat, kao i QS-9000 sertifikat dodeljen od Forda, GM i Chryslera. 

PROFILISANA CREVA

Fabrički oblikovana creva raznih oblika namenjena su svim sistemima za hlađenje. Otporna su na povišenu temperaturu, ozon i sredstva za hlađenje. Jedna dimenzija creva namanjena je većem broju aplikacija.

VULCO–FLEX CREVA

Fleksibilna creva ojačana spiralnom metalnom oprugom, koja omogućava pravljenje najrazličitijih oblika creva. Otporna na temperature i do +125°C, kao i na  ozon i sredstva za hlađenje.

FLEKSIBILNA CREVA ZA VAZDUH

Talasasta aluminijumska creva otporna na toplotu, hladnoću, ulje i oksidaciju. Ekstremno fleksibilna, a ipak zadržavaju oblik posle formiranja.

VIŠENAMENSKA CREVA ZA GORIVO

Creva malog prečnika specijalno dizajnirana za gorivo. Otporna na visoke temperature, ulje, ozon. Imaju spiralno tekstilno ojačanje.

KONEKTORI

Preporučuju se za male prečnike grejača i creva. Dizajnirani su da obezbede bolje zaptivanje između creva, otporni su na ekstremne temperature.