Thule Pacific krovne kutije karakteriše prostranost, funkcionalnost i odličan odnos cena/mogućnosti. Ako ste u potrazi za funkcionalnom kutijom, prikladnom za porodični budžet i dovoljno robustnom da podmiri porodične potrebe na putu, u tom slučaju su Pacific krovne kutije za svaku preporuku.

 

Krovna kutija Thule Pacific 100

Thule Pacific 100 je kratak, širok i dubok dovoljno da obezbedi 370 litara prostora. Dizajniran da odgovara većini automobila i porodičnom budžetu.

 

Krovna kutija Thule Pacific 200

Thule Pacific 200 je kratak, širok i dubok dovoljno da obezbedi 460 litara prostora. Dizajniran da odgovara većini automobila i porodičnom budžetu.

 

Krovna kutija Thule Pacific 500

Thule Pacific 500 je dugačak i uzan tako da omogućava da se bicikle, kajak ili kanu smeste na krovni nosač pored njega. Ali i dalje nudi dobar kapacitet od 330 litara.

 

Krovna kutija Thule Pacific 600.

Thule Pacific 600 je dugačak i uzan krovni kofer tako da omogućava da se bicikle, kajak ili kanu smeste na krovni nosač pored njega. Ali i dalje nudi dobar kapacitet od 340 litara.

 

Krovna kutija Thule Pacific 700

Thule Pacific 700 je namenjen za veća vozila jer će popuniti ceo krov. Ima 460 litara zapremine.

 

Sve kutije iz serije PACIFIC karakteriše:

  • Spuštena osnova za smanjenje otpora vazduha, šuma i vibracija.
  • Opremljen sa Fast-Grip sistemom za brzo montiranje. Uklapanje se vrši iz unutrašnjosti kutije.
  • Za maksimalnu bezbednost i zaštitu od krađe ova krovna kutija ima nekoliko tačaka zaključavanja, a ključ se ne može ukloniti ukoliko sve nisu čvrsto zatvorene.
  • Jednostrano otvaranje.