Udruženje trgovaca autodelovima STEP osnovano je 13. juna 2013. godine u Srbiji. 
Shvativši da je jedini način uspešnog poslovanja dobra saradnja unutar domaćih preduzetnika, 11 trgovaca uz snagu dobrog prijateljstva osnovalo je udruženje koje raspolaže sopstvenim, STEP, proizvodima. 
Osnovu naše saradnje čini zajednički cilj, da svojim cenjenim klijentima ponudimo selekciju domaćih i uvoznih proizvoda za čiji kvalitet možemo odgovorno garantovati. 
Na tržištu nudimo usluge maloprodaje i veleprodaje autodelova, kao i servisiranje vozila uz najsavremenije programe i tehnike u pronalaženju odgovarajućih autodelova i rešenja.

Pouzdanost i stučnost u radu su nam obezbedili mnoge klijente i poslovne partnere koji su u nama prepoznali siguran oslonac za saradnju. 

Svi naši dobavljači isporučuju homologovane delove koji zadovoljavaju sve standarde i posebne sertifikate kojima se garantuje visok kvalitet delova. 

Naši dobavljači, uz pomoć kojih smo formirali naše proizvode u brendu Step, su A.E.S. Serbia, Top Spider, Tehnohemija, Dinara-Romanija PBD Company, Ugren SZTR, itd. Kontinuirano pratimo ponudu auto delova na svetskom i evropskom tržištu kao i potrebe i želje naših klijenata, te smo na taj način u mogućnosti da vam pružimo najbolji izbor auto delova i usluga. 

Kao udruženje otvoreni smo za:

proširenje asortimana u brendu Step 
uvoz stranih brendova 
saradnju sa domaćim i stranim veleprodajama 
saradnju sa maloprodajama i serviserima.

http://www.step.rs/