Osnovan 1872. godine, Pirelli danas broji 19 industrijskih postrojenja za proizvodnju guma na četiri kontinenta, i prodajnu mrežu u preko 160 zemalja širom sveta.

Brend se proslavio na auto trkama dvadesetih godina prošlog veka zavaljujući zlatnim vozačima kao što su Fangio, Nuvolari i Ascari. 1950. godine Pirelli na tržište plasira Cinturato gume koje će ostaviti dubog trag u gumarskoj industriji. Pirelli je danas prepoznatljiv po svojoj dugoj industrijskoj tradiciji, inovacijama, kvalitetnikm proizvodima i snagom premium brenda. Pored auto i moto guma, Pirelli proizvodi i kamionske, autobuske gume, kao i pneumatike za poljoprivredne mašine.

Pirelli je ekskluzivni dobavljač guma za Formulu 1 za period 2011-2013, što je još jedno priznanje za projekat Pzero započet 2002 godine. U moto trkama, Pirelli je ekskluzivni dobavljač za Svetski superbike Šampionat do 2015.
U zavisnosti od modela gume, Pirelli je prva ugradnja na brojnim prestižnim modelima automobila kao štio su Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Lotus, Maserati, Mercedes, MINI, Porsche i mnogi drugi.

U našem asortimanu nalaze se putničke, SUV (4x4) gume, kao i dostavne i moto gume. Takođe u zavisnosti od sezone, nudimo Vam letnje, zimske i all season gume (gume za sve sezone).