OSRAM je jedan od tri najveća proizvođača sijalica na svetu. Ova međunarodna kompanija, sa sedištem u Minhenu, zapošljava 35.260 ljudi širom sveta. OSRAM opslužuje kupce u više od 140 zemalja i ima proizvodne pogone na 54 lokacije u 18 zemalja.

Iz bogate ponude izdvajamo:

HALOGENE SIJALICE

Halogene sijalice se sada koriste u više od 90% sistema prednjeg fara. U svim kategorijama automobila trend se kreće prema upotrebi dvostrukog sistema fara (u kojem su oboreno i dugo svetlo odvojeni), odnosno prema kompaktnim sijalicama sa jednim užarenim vlaknom. 

COOL BLUE

Sa 20% više svetlosti, vidljiva plavičasta svetlost ovih sijalica fara pruža veću sigurnost i opušteniju atmosferu za vozača. COOL BLUE serija proizvoda, kao i sve BILUX sijalice, jednostavna je za ugradnju i dozvoljena je za upotrebu u svim zemljama Evrope. 

SILVERSTAR

Sijalice koje daju 50% više svetlosti. Srebrni vrh na sijalici fara je nepogrešiva karakteristika ove inovativne generacije izvora svetlosti. Srebrni vrh se postavlja na sijalicu posebnom tehnikom koja osigurava njegovu nepromenljivost kroz čitavi radni vek sijalice. 

NIGHT BREAKER

Ove sijalice H-1, H-3, H-4, H-7 daju 90% jači svetlosni bljesak i 10% belje svetlo!

LIGHT&DAY

Nova generacija OSRAM sijalica, za uključena svetla i u toku dana

OSRAM XENARC

Glavna prednost lampe sa pražnjenjem u poređenju sa standardnim halogenim sijalicama je veća svetlosna efikasnost, manje toplotno zračenje i duži radni vek. Svetlost XENARC lampe je sjajnije i približnije dnevnom svetlu. Ove prednosti obezbeđuju bolju vidljivost a samim tim čine vožnju bezbednijom.

DIADEM

Uz ekstravagantne halogene sijalice fara sa srebrnim vrhom, OSRAM sa DIADEM sijalicama otvara nove mogucnosti "tuninga". Otporne na grebanje, DIADEM sijalice su idealne za sve migavce (prednje i zadnje) i istinska su alternativa za sve vozače koji drže do estetskih kvaliteta svog vozila.