Prodaja auto delova

Osnovna delatnost „Kandić Auto Centra“ je trgovina auto – delovima za kompletan putnički i laki teretni program. Od osnivanja, trudimo se da našim kupcima obezbedimo maksimalan kvalitet, razuman rok i realnu cenu za svaki artikal kupljen u našoj radnji.

Ne želeći da svoje mušterije izlažemo dodatnom naporu radi pronalaženja potrebnih auto delova, vremenom smo proširili i kvalitativno unapredili našu ponudu, pa tako danas na lageru imamo preko 13500 artikala! To je i osnovni razlog zbog kojeg svaki naš kupac iz našeg prodajnog objekta izlazi zadovoljan i rado se vraća u novu kupovinu.

Iako posedujemo impozantan stalni lager auto delova, dešava se da usled izrazitko retke tražnje za pojedinim komponentama, traženi deo nemamo „na polici“. Poštujući vreme i novac naših mušterija, zajedno sa našim dobavljačima, uspeli smo da razvijemo prodajni kanal impozantnih karakteristika, zahvaljujući kome smo u mogućnosti da traženi deo dopremimo u maloprodajni objekat čak i u toku istog radnog dana, a najdalje za 24 sata.

Pored izuzetne ponude auto delova, u našem maloprodajnom objektu Vam nudimo i veliki asortiman ulja i maziva, akumulatora, auto kozmetike, pneumatika a od nedavno i tzv. „gedžete“ - sitnica koje vožnju automobilom čine interesantnijom.

Servis vozila

Posle godina provedenih baveći se trgovinom auto delovima, menadžment “Kandić auto centra” je prepoznao potrebu i pravi trenutak za proširenje ponude usluga. Logičan sled događaja je vodio ka otvaranju modernog servisnog pogona, koji bi uz već postojeću prodaju auto delova, u potpunosti zaokružio ponudu koju KAC pruža krajnjim korisnicima svojih usluga.

Privođenjem nameni i delimičnom dogradnjom postojećeg poslovnog objekta u Ulici Slavoljuba Milivojevića 3 u Ubu, trenutno najmoderniji servis za motorna vozila na teritoriji ubske opštine, je započeo sa radom. Prateći navike naših mušterija, uvideli smo da postojenje maloprodaje i servisa na dve različite lokacije, korisnicima naših usluga stvara određenu nelagodu i otežava organizaciju servisiranja kvarova na vozilu. Iz tog razloga, od februara meseca 2013. Godine, KAC je maloprodajni prostor izmestio u krug novog servisnog centra. Na ovaj način je obezbeđeno savršeno funkcionisanje servisnog i prodajnog dela, a sve u svrhu što kvalitetnije usluge našim kranjim korisnicima.

Izgrađen prema najmodernijim arhitektonskim standardima, servis pruža apsolutno zaokruženu uslugu održavanja vozila putničkog i lakog teretnog programa. Sastoji sa od tri servisna polja od kojih je svako opremljeno hidrauličnom dizalicom. Servis poseduje 10 parking mesta za vozila koja su predmet obrade. U sklopu servisa se nalazi i administrativni deo sa čekaonicom, u kojem vlasnici vozila mogu sačekati kraj radova na sopstvenom vozilu i pritom, sve vreme kroz staklenu barijeru posmatrati intervenciju servisera.

Kada je u pitanju asortiman usluga servisnog centra KAC-a, možemo se pohvaliti zaista kompletnom i u svakom pogledu zaokruženom ponudom:

  • Zamena filtera i ulja
  • Redovnu proveru tečnosti (antifriz, kočiona tečnost, ulje menjača)
  • Provera kočionog sistema: zamena istrošenih disk pločica, paknova, kočionih diskova, kočionih cilindara, sajle ručne kočnice)
  • Veliki servis (zamena svih kaiševa, španera i vodene pume) na određen broj pređenih km (prva zamena od 90.000-120.000km, druga 60.000-90 000km, u zavisnosti od modela automobila i preporuke proizvođača)
  • Čišćenje dizni, klapne, EGR ventila.
  • Zamena seta kvačila (lamele, korpe i druk lagera).
  • Auto – električarske usluge čine još jedan segment naše ponude, koji zajedno sa modernom opremom za dijagnostiku parametara motora i elektronskih sklopova modernih automobila.

Reglaža trapa se obavlja najsavremenijim dijagnostičkim uređajima, čijom se preciznošću i efikasnošću u radu produžava radni vek ovog izuzetno bitnog mehaničkog sklopa automobile. Zajedno sa reglažom, obavlja se i montaža/demontaža pneumatika kao i njihovo balansiranje. U planu je i nabavka sistema za punjenje pneumatika azotom.

KAC Vas sa posebnim zadovoljstvom obavestava da je u servisnom pogonu ovog centra moguce izvrsiti kompletnu dijagnostiku svih vrsta klima uredjaja u putnickim vozilima. Redovni pregledi ovog sistema omogućavaju pozdan rad klimauređaja I njegovo dugo trajanje. U slučaju potrebe za zamenom gasa, dopunom sistema ili dezinfekcijom, specijalizovana oprema koju KAC poseduje će navedene operacije obaviti u rekordnom roku i sa garancijom.

U pogledu održavanja Vašeg vozila, pored individualnog održavanja vozila fizičkih lica, u mogućnosti smo da Vam ponudimo i održavanje službene flote. Na taj način ćete Vašem preduzeću omogućiti redovan servis I održavanje voznog parka, bez potrebe zakazivanja termina za prijem vozila.

Auto dijagnostika

U svakodnevnom radu koristimo univerzalnu BOSCH dijagnosticku opremu.

Jedan od osnovnih uslova za rad svakog modernog servisa za motorna vozila je posedovanje dijagnostičkih uređaja za komunikaciju sa putnim računarom vozila i drugim programabilnim komponentama. Na tržištu postoji veliki broj namenskih i univerzalnih uređaja za dijagnostikovanje kvarova i očitavanje parametara sistema. KAC se može pohvaliti da opremom koju poseduje, uspeva da u preko 95% slučajeva izvrši uspešno očitavanje vitalnih parametara vozila čije se stanje dijagnostikuje.

Dijagnostički uređaj KTS570 je namenjen dijagnostici na svim putničkim vozilima koja su prodata na evropskom tržištu uključujući tu i vozila proizvedena u Aziji i Americi. Ovaj veoma moćan dijagnostički alat KTS570 (bluetooth verzija), sa svojim već ugrađenim CAN interfejsom i multiplekserom radi dijagnostiku i na najnovijim vozilima sa CAN protokolom.