Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je "KANDIĆ AUTO CENTAR" za dolazeću letnju sezonu pripremio kompletan set usluga za redovno održavanje automobilskih klima uređaja.

Kako bi ste na vreme Vaše vozilo pripremili za predstojeće (još jedno toplo) leto, neophodno je izvršiti temeljnu kontrolu rashladnog sistema automobila i klima uređaja. Iz  tog razloga, "KANDIĆ AUTO CENTAR" Vam nudi dve najpotrebnije usluge:

- proveru i servis auto klima uređaja

- dezinfekciju i čišćenje auto klima uređaja


Da bi klima uređaj Vašeg vozila pravilno funkcionisao, neophodno je da kompletan rashladni sistem bude ispravan, i da funkcioniše sa fabrički propisanom količinom freona, bez gubitaka. U situacijama kada je prisutno "curenje" gasa, rashladni sistem počinje nepravilno da radi i prilikom dugotrajne eksploatacije u potpunosti gubi rashladno dejstvo i potencijalno izaziva skupe kvarove na glavnim komponentama rashladnog sistema. Da bi se takve neželjene situacije sprečile, dovoljno je dovesti Vaše vozilo u servisne prostorije našeg centra, gde ćemo Vam najsavremenijim dijagnostičkim uređajem ispitati ispravnost klima uređaja vozila i u slučaju potrebe izvršiti kompletan servis, posle čega će klima uređaj raditi potpuno ispravno.

Klima uređaj u vozilu, iako ispravan, može imati štetno dejstvo po ljude. To je slučaj u situacijama kada je instalacija klima uređaja zaprljana usled pojave algi i ostalih nečistoća na pojedinim komponentama sistema. Ovom pojavom dolazi do stvaranja neprijatnih mirisa  u unutrašnjosti kabine vozila i potencijalnog širenja alergena. Upotrebom sredstva za dezinfekciju i čišćenje klima uređaja LIQUI MOLY KLIMA FRESH, u roku od samo 10 minuta klima uređaj Vašeg vozila će biti u potpunosti očišćen i dezinfikovan.